Hvem er vi

IMG_9564

Yoko Petersen kommer fra Japan. Hun er fra et hjem, hvor alle de kvindelige familiemedlemmer har båret og bærer kimono både til hverdag og til fest.

Yoko har gennem mange år syet kimono’er om til mange forskellige produkter. Tasker, toiletpunge, tøj og meget meget mere. Alt sammen efter eget design. Yoko finder selv på sine mange rejser til Japan velegnede kimonoer og har et fantastisk øje for stoffernes detalje rigdom og har stor erfaring for, hvordan stofferne fungerer.

Yoko har kendskab til forskellige typer kimonoer og deres anvendelsesmuligheder. Hun har erfaring med at klæde andre, der ønsker at bære kimono, korrekt på.

Jeanett har ingen erfaring med at sy, men til gengæld har hun mange års erfaring med at drive virksomhed.

De næsten 20 år som selvstændig med Japan som fokus hele vejen igennem har givet bred indsigt i den japanske kultur. De første mange år var det anlægning af egen japansk have, samt driften af planteskole og anlægsgartneri, der gav de mange inspirationsrejser til Japan.

Dette gav mulighed for venskaber og kontakter, der gav mulighed for at importere varer fra Japan. Oveni dette kom interessen for kimonoen, som Jeanett har importeret og solgt på de forskellige japanske markeder i Danmark igennem de sidste 6 år. Udover import af kimonoer, importeres også andre varer som spisepinde, skåle, sko osv..

Hvor kan du finde os

IMG_4458

Den 1. april 2019 åbner vi i samarbejde med Enggården Galleri en meget smuk butik beliggende i et rustikt rum med store træbjælker i loftet.
Du finder os på
Kagerup Byvej 2
3200 Helsinge
Her vil du finde mange lækre japanske ting.

Views: 293