IMG_0729

konceptet og hvem jeg er..

Jeanett forsøger at skabe en helt ny trend hvor den japanske æstetik og de smukke japanske kimonostoffer genskabes i et nyt og spændende design.
Jeg forsøger at skabe en nytænkende måde at bruge en gammel og anerkendt klædedragt på, og dette vil ske med stor kærlighed til den japanske kultur.

Salg af originale kimonoer

Vi vil naturligvis også sælge originale smukke kimonoer fra Japan, der ikke er syet om. Ligeledes vil vi sælge tilbehør til disse, samt kimono jakker. Vi kan alle stadig forundres over detaljerigdommen i stofferne, når vi sidder med en kimono i hænderne.

Egnede kimonoer

Vi indkøber og giver nyt liv til nyere og ældre brugte japanske kimonoer. Vi gør opmærksom på, at stofferne derfor kan have forskellige former for patina, idet de brugte kimonoer kan være op til 80 år gamle, hvis de er gået i arv gennem flere generationer, fra mor til datter. De bliver forsigtigt pillet op, vasket i hånden, tørret og strøget.

Galleri_Enggården_1200_28

Fokus på bæredygtighed

Aldrig har der været så mange second hand butikker, og de opfylder et behov for den type af forbruger, der tænker på naturen og fremtiden.
Vores kundegruppe er primært piger og kvinder, der ønsker fokus på individuel skønhed tilføjet et japansk strejf.
Når varen også er upcycled, går elementerne hånd i hånd, og flere ønsker opfyldes på en og samme gang.

Inspiration fra japan

Vi vil løbende lægge nye billeder op, så du kan blive inspireret.
Japan byder på så mange smukke ting, og intet er tilfældigt. Der vil også komme billeder fra events holdt i vores butikslokaler, samt billeder af de kunstværker der pryder væggene i butikken

Views: 644