Hvem er vi

IMG_9564

Yoko

Yoko Petersen kommer fra Japan. Hun er fra et hjem, hvor alle de kvindelige familiemedlemmer har båret og bærer kimono både til hverdag og til fest.

Yoko har gennem mange år syet kimono’er om til mange forskellige produkter. Tasker, toiletpunge, tøj og meget meget mere. Alt sammen efter eget design. Yoko finder selv på sine mange rejser til Japan velegnede kimonoer og har et fantastisk øje for stoffernes detalje rigdom og har stor erfaring for, hvordan stofferne fungerer.

Yoko har kendskab til forskellige typer kimonoer og deres anvendelsesmuligheder. Hun har erfaring med at klæde andre, der ønsker at bære kimono, korrekt på.

Pia

Pia Holm Petersen er uddannet skrædder fra CPH Vest (KTS-Ishøj). Pia har i rigtig mange år interesseret sig for kimonoen, både det at skulle bære den selv og selve fascinationen af kimonoen.

Hun elsker at se og røre ved de japanske stoffer og har den samme passion for Japan som os andre. Hendes kendskab og interesse for stoffer og deres sammensætning er hendes store force.

Pia har qua sin uddannelse også nemt ved at tegne og designe sine idéer ned på papir, så de kan ende som vores eget design hos Dejavue.

Jeanett

Jeanett har ingen erfaring med at sy, men til gengæld har hun mange års erfaring med at drive virksomhed.

De næsten 20 år som selvstændig med Japan som fokus hele vejen igennem har givet bred indsigt i den japanske kultur. De første mange år var det anlægning af egen japansk have, samt driften af planteskole og anlægsgartneri, der gav de mange inspirationsrejser til Japan.

Dette gav mulighed for venskaber og kontakter, der gav mulighed for at importere varer fra Japan. Oveni dette kom interessen for kimonoen, som Jeanett har importeret og solgt på de forskellige japanske markeder i Danmark igennem de sidste 6 år. Udover import af kimonoer, importeres også andre varer som spisepinde, skåle, sko osv..

Billeder af os

Hvor kan du finde os

IMG_4458

Finders/keepers

Vores tanke er at deltage i de årlige finders/keepers udstillinger der i løbet af året. I 2018 vil vi første gang være på udstillingen i København d. 19-20 maj.

sakura festivallen

I 2018 vil den årlige Sakura festival finde sted i weekenden d. 28-29 april. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, der foregår på Langelinie i København, på plænen foran langelinie pavillonen.

Begivenheden er for at fejre kirsebærtræernes blomstring. Arrangøren bag festivallen er den japanske ambassade. Se alle arrangementer etc.. på
www.sakurafestival.dk

Vi vil også være til stede der med salg af vores kimonoer og jakker, men vi vil ikke der medbringe vores eget design, kun vores importerede varer.