Vores idéer er mange..

IMG_9564

konceptet og hvem vi er..

Vi 3 piger, Yoko, Pia og Jeanett, vil i fælleskab, forsøge at skabe en helt ny trend hvor den japanske æstetik og de smukke japanske kimonostoffer genskabes i et unikt design. Idéerne, der syes efter, er fremkommet gennem et samarbejde, hvor Yoko’s viden om stoffer og japansk kultur, bruges i samspil med Pia’s viden som skrædder. 
Vores kapacitet tilsammen, kan skabe en nytænkende måde at bruge en gammel og anerkendt klædedragt på, og dette vil ske med stor kærlighed til den japanske kultur.

Salg af originale kimonoer

Vi vil naturligvis også sælge originale smukke kimonoer fra Japan, der ikke er syet om. Ligeledes vil vi sælge tilbehør til disse, samt kimono jakker. Vi kan alle stadig forundres over detaljerigdommen i stofferne, når vi sidder med en kimono i hænderne.

Egnede kimonoer

Vi indkøber og giver nyt liv til nyere og ældre brugte japanske kimonoer. Vi gør opmærksom på, at stofferne derfor kan have forskellige former for patina, idet de brugte kimonoer kan være op til 80 år gamle, hvis de er gået i arv gennem flere generationer, fra mor til datter. De bliver forsigtigt pillet op, vasket i hånden, tørret og strøget. Derefter undersøges de for eventuelt patina i form at slid, farveændring, folder osv..
Vi gør naturligvis vores bedste for at undgå de værste ældningstegn, men der kan være enkelte, og disse skal ses som patina, og som tegn på materialets ægthed og historie.
Vi gør naturligvis opmærksom på, hvor disse “patina” mærker sidder, når de sælges. Der kan også i nogen tilfælde være en “lugt” fra stoffet, som f.eks fra uld, eller de plantefarver der bruges. Dette er en naturlig del af stoffets beskaffenhed.

Upcycling er in...

IMG_4458

Fokus på bæredygtighed

Aldrig har der været så mange second hand butikker, og de opfylder et behov for den type af forbruger, der tænker på naturen og fremtiden.
Vores kundegruppe er primært piger og kvinder, der ønsker fokus på individuel skønhed tilføjet et japansk strejf. Når varen også er upcycled, går elementerne hånd i hånd, og flere ønsker opfyldes på en og samme gang. Kimonoen har været på markedet nogle år nu, og er stadig meget populær.