IMG_9562

Hvad du kan finde hos os..

Vi har en skøn 120m2 stor butik, hvor du finder et stort udvalg af importerede kimonoer, yukataer, obi, kimonojakker osv…
Hvis du har et specielt ønske farvemæssigt, til en kimono jeg ikke har, kan jeg forsøge at skaffe den. Du er altid velkommen til at komme forbi og se udvalget.

Håndlavede hårsmykker

Vi har nogle fine hårsmykker fremstillet af Yoko. De fine farver og perler, spiller sammen med de mange smukke farver i vores designs. Derudover er de den perfekte dekoration, når man vælger at iklæde sig en original japansk kimono.

Tørklæder

Der findes også et smukt udvalg af tørklæder, og du kan sagtens finde et der matcher lige dig. Tørklæderne er syet af stof indkøbt i Japan af Yoko selv.

TAsker til kvinder/piger

Vi har forskellige typer af tasker, som man bruger i Japan.
Både toilettasker og tasker til bentoboksen (madkassen) og til dine nøgler etc….
De er alle japansk inspirerede og findes i flere designs og farver. 

IMG_1077

Import fra Japan

Da vi hele tiden forsøger at finde originale produkter fra Japan, kan vi også byde på udvalg af andre hårting, som vi præsenterer efterhånden som de ankommer til salg. Vi rejser også selv til Japan og finder spændende nye varer, så der er hele tiden noget at glæde sig til.

Tasker etc.. til børn

Vi har også syet en del tasker, rygsække m.m, hvor stoffet er valgt ud fra kendte figurer, som børn kan relatere sig til. Det kan også være stoffer en spændende farver eller motiver, der pryder taskerne.

Tilbehør til kimonoer

Vi har en masse forskelligt udstyr, som bruges hvis man ønsker at klæde sig i kimono og gerne vil have de forskellige accesories. Der er et væld af dem.